VälkommenTrycksaker bröllop, dopGrafiska postersGåramålningarGrafisk designKontakt 

 
Om kort

Kunduppdrag

Bröllop & fest

Dop & kalas

Illustrationsbank

Kundillustrationer

Priser & Info

Typsnitt och texter

Omdömen från kunder
Vi tillverkar det mesta till Ert bröllop, dop eller fest: inbjudningskort, tackkort, placeringskort, vigselprogram, festprogram, menyer och bloggar/enklare webbsidor. Allt handgjort och anpassat efter just Era önskemål.

Dopkort och inbjudningskort till barnkalas, kan ni enkelt beställa via min webshop.
Även enklare inbjudningskort till bröllop går att beställa där.

Utgå gärna från förslagen som Ni finner här i gallerierna, och sätt sedan Er egen prägel på slutresultatet genom val av färg, papperstyp, band och typsnitt. Varför inte skapa ett tema som löper genom alla trycksaker och som sätter en genomgående stil på Ert bröllop/dop/fest.

Har Ni egna idéer om hur just Ert kort ska se ut - hör av Er så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa Er förverkliga dessa. Kontakta oss för vidare information och prisförslag.

För Er som vill göra Era inbjudningskort själva, men saknar det lilla extra. Varför inte anlita mig-Anna som illustratör? Ni får då en färdig illustration i valfritt format (t.ex.tiff, pdf, eps) som ni kan använda på Era trycksaker. Naturligtvis är originalet Ert också. Ni kan även få en färdig layout som Ni själva trycker/kopierar. Kontakta oss för vidare information och prisförslag. Kolla under illustrationer i menyn till vänster för att se några exempel.

Missa inte vår blogg pappersboden.blogspot.com Här kan ni alltid se det allra senaste och alla NYHETER!.

 
Copyright © Anna Göran Design 2015    info@pappersboden.se